-
Ogłoszenia
-
Nowa Wersja Forum 28.07.2016
Widzisz problemy skontaktuj się z Nami: redakcja@biomist.pl
-
-
Zawartość
69 -
Ostatnia wizyta
-
Days Won
1
milva1395 last won the day on 12 Czerwiec 2015
milva1395 had the most liked content!
Reputacja
6 Licznik lajków.O milva1395
-
Tytuł
- Urodziny 13.10.1995
Kontakt
-
GG
8697266
Informacje profilowe
-
Ostatnie wizyty
7 113 wyświetleń profilu
-
Kupię podręczniki do biologii wydawnictwa Nowa Era na poziomie podstawowym wydane PRZED 2014 (stara matura) lub inne podręczniki do starej matury w pełnym zestawie.
-
- stara matura
- biologia
-
(i 1 więcej)
Oznaczone tagami:
-
milva1395 zaczął obserwować Kupię Biologia na czasie 1-3 zakres podstawowy STARA MATURA
-
Hej . Czy są tutaj jacyś kandydaci lub studenci kierunku pielęgniarskiego? Ja mam zamiar zacząć studiować ten kierunek w tym roku, na CM UMK w Bydgoszczy.
-
Tak, Opera. Sprawdzałam na innych przeglądarkach i tego problemu nie ma.
-
U mnie jest ostrzeżenie przed złośliwym oprogramowaniem.
-
Na żadnym Chociaż nie wiem, czy powinnam się chwalić czy żalić ;p
-
Ja też bardzo lubiłam chemię, w gimbazie ofc. Potem technikum, facet, który nic nie tłumaczył, klasa, która non stop przeszkadzała i się skończyło. Tylko dzięki ściągom zdałam Gdybym w tej 1.-2. klasie znała moje plany to bym zacisnęła poślady, poszła na jakieś korki czy cuś. A tak to jestem w czarnej pupie.
-
U mnie to samo :/ I też się bardzo obawiam chemii, bo od podstaw gimnazjalnych będę się uczyć...
-
To jeśli chodzi o to finansowanie wszystkiego to już w moich oczach lepiej by było sobie na ten rok jakąś pracę czy coś znaleźć. Po pracy zawsze możesz się uczyć do matury, a i będziesz się rodzicom mogła podokładać do czynszu czy innych opłat.
-
Jesteś pełnoletnia, decydujesz sama za siebie, więc czemu rodzice mają mówić co masz robić ze swoim życiem? Co innego gdybyś siedziała całe dnie przed tv/komputerem i czekała aż wszystko się samo zrobi. A co do to wydaje mi się, że jeśli chciałabyś iść na lekarski po powiedzmy roku analityki to za semestr lekarskiego musiałabyś płacić. Ale jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
-
Moim zdaniem "przyszły lekarz" to można mówić na studenta medycyny, a nie licealistę, no ale ok. Ja tu bym bardziej stawiała na ciśnienie ze strony rodziców, którzy chcą, żeby ich dzieci skończyły prestiżowe studia. Bo raczej taki rodzic, który studia zaczynał z 20 lat temu nie wie jak to jest z obecną maturą, kluczem odpowiedzi itd.
-
A mowy nie ma! Zresztą w taki upał to nawet by się nie dało.
-
Jakbym mogła sobie pozwolić to oczywiście poświęciłabym całą moją uwagę maturze. Ale niestety takiej możliwości nie mam, ze statusu ucznia zrezygnować nie mogę (a w sumie to jest główny cel tej mojej szkoły ), dodatkowy dochód też jest mi potrzebny. Ale ja znam siebie i im mniej mam czasu tym lepiej działam, mam nadzieję, że teraz to też się sprawdzi
-
Właśnie sprawdziłam, m.in. biologia lub chemia. Więc może i rzeczywiście z obiema spróbuję... W sumie kto mnie tam wie czy mi się jeszcze z dwadzieścia razy kierunek nie odwidzi
-
Moja wicedyrektorka (nauczycielka fizyki) twierdzi, ze rozszerzenie z fizyki jest meeega trudne. No i można sobie porównać ile osób decyduje się na matmę, a ile na fizykę. No ale ja to tylko tak z boku mogę ocenić, bo żadnego z przedmiotów na rozszerzeniu się nie uczyłam.