Forum jak na razie posiada tylko 2 administratorów. Na razie to wystarczy bo jest tylko 58 użytkowników, ale co się stanie kiedy będzie nas więcej ?
Dlatego chciałem się zapytać co z rolą moderatorów. Może w tym temacie będziemy (użytkownicy) składać swoje kandydatury na posadkę ?
Jeśli tak to ja bym chciał zacząć. Sprawnie władam językiem bb code oraz html, komendy java s. rónież nie są mi obce. Prowadzę forum mojego gimnazjum, więc sprawy z prowadzeniem portalów są mi znane. Jeśli będzie zapotrzebowanie na nowych modków, to proszę mi dać szansę : ) Co do aktywności, jestem na forum dopiero od 10 min, ale zobaczycie sami, że będę aktywnym member'em : )
Pozdro !
Proszę pisać bez błędów!!! // Edit: Oxygenium
proszę, zerknij na godzinę opublikowania, ale i tak przepraszam
Strona 1 z 1
Modernatorzy
Napisano 03 maj 2011 - 09:57
Faktycznie, chwilowo nie mamy tłumów użytkowników, ale jesteśmy pewni, że Forum rozrośnie się i będzie nas więcej. Tymczasowo nie potrzebujemy moderatorów, ale zapewne w przyszłości pomoc w pracy będzie mile widziana, toteż osoby, które wykażą się pracowitością, zaangażowaniem i uczciwym podejściem do pracy, będą mogły otrzymać funkcję Młodszego Moderatora. Tymczasem pisz teksty, dyskutuj, pokaż, że jesteś dobrym kandydatem na to stanowisko.
I jeszcze dwie ważne sprawy: po pierwsze, praca moderatora nie może kolidować z nauką w szkole, toteż zastanów się, czy obowiązki szkolne pozwolą Ci sie wywiązywać z powierzonej funkcji.
Po drugie:
oczywiście napisałeś to żartem? Bo moderatorstwo to nie posada, nie dostaniesz za tą pracę ni grosza, Twoją jedyną zapłatą będzie satysfakcja
I jeszcze dwie ważne sprawy: po pierwsze, praca moderatora nie może kolidować z nauką w szkole, toteż zastanów się, czy obowiązki szkolne pozwolą Ci sie wywiązywać z powierzonej funkcji.
Po drugie:
Użytkownik mieciu-dormowo dnia 02 maj 2011 - 22:50 napisał
kandydatury na posadkę
oczywiście napisałeś to żartem? Bo moderatorstwo to nie posada, nie dostaniesz za tą pracę ni grosza, Twoją jedyną zapłatą będzie satysfakcja
Kto chce, ten szuka okazji.
Kto nie chce, ten szuka wymówki.
Kto nie chce, ten szuka wymówki.
Napisano 03 maj 2011 - 10:11
Może źle to sformułowałem, nie miałem na myśli tego że chcę zarabiać pieniądzę
Miałem na myśli to, że każdy chętny by napisał coś o sobie i zgłosił swoją kandydaturę na modka, a Wy byście to rozpatrzyli
Co do szkoły. Bez problemu znajdzie się czas na przybywanie na forum
Jedyny wzór króry w chemii rację ma- C2H5OH : )
Napisano 30 lipiec 2011 - 18:14
Przepraszam, że odświeżam/odkopuję temat, ale użytkownicy jak będą mieli coś ważnego do napisania to sami przyjdą
Wg. mnie nie ma co się przejmować - jesteście 1 dobrym źródłem (Jako forum oraz portal biomist), na którym osoby zdające tenże materiał będą pisały
Bynajmniej ja.
Jestem o tym przekonany.
Wg. mnie nie ma co się przejmować - jesteście 1 dobrym źródłem (Jako forum oraz portal biomist), na którym osoby zdające tenże materiał będą pisały
Jestem o tym przekonany.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Pomoc

Dodaj odpowiedź