Witam serdecznie,
Studiowalam 2 lata Zootechnike w Polsce a nastepnie ukonczylam studia na kierunku Animal Biology w UK.
Jestem ciekawa, jak wygladaja realia w Polsce i zatrudnienie po studiach na tym kierunku? Mam na mysli, dobrze platna prace w roznych sektorach zwiazanych ze zwierzetami. Jakie macie pomysly? Mam rowniez certyfikat ukonczenia Animal Care, ktory zdobylam bedac w college'u.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam!
Strona 1 z 1
Praca po Biologii Zwierzat
Napisano 19 luty 2012 - 14:50
Pierwsze, co przychodzi na mysl, to praca w jakims zoo, badz schronisku na wyzszym stanowisku, ale watpie, aby to byla dobrze platna praca.
Renomowany treser psow podobno moze zarobic do 8500 zl, ale trzeba nalezec do Zwiazku Kynologicznego i zdac jakis egzamin.
(Info o tym i innych zawodach tu: klik)
Jesli masz dobre papiery, moglabys sie sprobowac wkrecic do jakiejs firmy produkujacej np. karme albo zabawki dla zwierzat.
Renomowany treser psow podobno moze zarobic do 8500 zl, ale trzeba nalezec do Zwiazku Kynologicznego i zdac jakis egzamin.
(Info o tym i innych zawodach tu: klik)
Jesli masz dobre papiery, moglabys sie sprobowac wkrecic do jakiejs firmy produkujacej np. karme albo zabawki dla zwierzat.
Sobota, idę przez miasto. Nagle zobaczyłem całkiem niezłą dziewczynę w okularach jadącą na rowerze. Patrzy się na mnie, a ja na nią. Na "Cześć mała" odpowiedziała "Cześć Kacper" - po głosie poznałem, że była to moja nauczycielka biologii. YAFUD
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Pomoc