-
Ogłoszenia
-
Nowa Wersja Forum 28.07.2016
Widzisz problemy skontaktuj się z Nami: redakcja@biomist.pl
-
-
Zawartość
23 -
Ostatnia wizyta
Reputacja
0 Licznik lajków.O Aly
-
Tytuł
- Urodziny 05.05.1996
Informacje profilowe
-
-
Ja wybrałam Jagielloński. Teraz mam do pytanie ludzi, którzy studiują już biologię. Robię porządki z podręcznikami - mam tego dużo - od Bukały przez jakieś powtórki maturalne po Campbella. Przydają się te podręczniki na studiach? Zostawić, sprzedać?
-
A jak czytam jak ludziom poszło to wszyscy 70%+, u mnie w szkole to samo. ^^
-
Już wszyscy maturzyści mają wyniki, obstawiacie jakieś progi na biologię na różnych uczelniach?
-
Niedawno przyszedł mi list UŁ (skierowanie lekarskie) gdzie jest napisane, że jestem kandydatką na takie i owakie studia - wypisane wszystkie możliwe : biologia, ochrona środowiska, GENETYKA też. A nie ma genetyki I st czy jestem ślepa? :c
-
Koncert 12.12 - sobota, uczelnia Ci nie przeszkodzi. ^^
-
Nie brzmi to przyjaźnie...
-
A'propos jedzie ktoś na koncert Florence do Łodzi?
-
Coraz bliżej wyniki. jeśli będzie 60%+ można czuć się bezpiecznie wnioskując po ubiegłych latach.
-
Oh. :c A myślałam, że będę odkrywcą, no nic. Do przekopania mam duży teren . Dziękuję za wyprowadzenie z błędu! ^^
- 2 odpowiedzi
-
- porost
- skala porostowa
-
(i 2 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Jeśli chciałabym się zająć genetyką to lepiej na taką biologię eksperymentalną czy po prostu biologię i potem, na studiach II st. wybrać genetykę?
-
Co to za piękny porost? Przy okazji wg skali porostowej mogę pochwalić się całkiem czystym powietrzem tuż nieopodal mojego domu. ^^
- 2 odpowiedzi
-
- porost
- skala porostowa
-
(i 2 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Zapowiada się całkiem optymistycznie... Jest jeszcze szansa się nie dostać.
-
Huhu. Wyzwanie. z matematyki nigdy nie byłam dobra, mocne strony z liceum to statystyka i prawdopodobieństwo.
-
Ta matematyka przypomina tą licealną?
-
Uau, uau dzięki. ^^