• Ogłoszenia

• rafcio

Nowa Wersja Forum   28.07.2016

Widzisz problemy skontaktuj się z Nami: redakcja@biomist.pl

karteczka88

Biologia
  • Zawartość

17
  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1 Licznik lajków.

O karteczka88

• Tytuł

• Urodziny 09.06.1988

Informacje profilowe

• Zainteresowania
    Parazytologia (akaroentomologia)
  • Kto
    Magister biologii

1. Trojszyk lub coś ze skórnikowatych
  2. Tak, statystyka daje popalić...
  3. Polecałabym od razu eksperymentalną wybrać, w Łodzi jest też kierunek: https://www.biol.uni.lodz.pl/pl/content/genetyka
  4. Zgadzam się
  5. Na pewno to coś z roztoczy
  6. Podobne do ptaszyńca kurzego
  7. Chemia jest głównie na I roku, obydwie jak dla mnie kosmos do tej pory
  8. O tak, statystyka..
  9. Wszystko zależy od uczelni, wykładowców, każdy uniwersytet ma inaczej. Z matematyki jestem totalna noga ale dało się przejść, miałam matematykę tylko w pierwszym semestrze na 1 roku licencjatu.
  10. Ja miałam angielski przez 3 lata na licencjacie, na 3 roku był egzamin, poziom B2. Jest do przejścia, ja miałam przerwę 4 lata od liceum jak poszłam na studia, więc też musiałam wszystko sobie przypomnieć.
  11. Tak na UP jest dalej biologia, co do poziomu, że jest niższy niż UJ miałabym pewne wątpliwości, ale to zależy jak kto patrzy na naukę Lily96, jeśli Cię interesuje biologia, to warto spróbować, ja wiedziałam od zawsze, że to jest to co kocham, wiadomo, że są przedmioty na roku które nudzą, wydają się niepotrzebne itd. Ja jestem właśnie na pedagogicznym ale nie robię specjalizacji nauczycielskiej, wystarczy mi taka z licencjatu (dużo praktyk w szkole). Może w trakcie studiów odnajdziesz to, co Cię "kręci"
  12. Czy organizm został znaleziony w wodzie?
  13. Ja nie przepadam za genetyką i botaniką również
  14. Witam i ja, szkoda że biolog.pl się kończy ale myślę, że tutaj damy również radę Pozdrawiam wszystkich