• Ogłoszenia

• rafcio

Nowa Wersja Forum   28.07.2016

Widzisz problemy skontaktuj się z Nami: redakcja@biomist.pl

michalz21

Użytkownicy
  • Zawartość

2
  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Licznik lajków.

O michalz21

• Urodziny

Informacje profilowe

1. Okno ma wymiary ok 110 x 60. Jak trzeba przeciąg mogę zrobić bo naprzeciwko jest stara pralnia okno w magazynku jest na południe. Tu jest więcej opinii http://www.chemicalforum.eu/index.php?/forum/15-laboratorium/
  2. Witajcie ! Mam problem - otóż planuję założyć swoje „laboratorium”, i mam problem z wybraniem miejsca. Zwracam się więc do was już doświadczonych, o pomoc w wyborze. Niżej opiszę plusy i minusy każdego z dostępnych pomieszczeń. Garaż (na rysunku oznaczony A1) jest nie używany (tzn. nie ma w nim samochodu). Jest dobudowany tzn. nie ma nic nad nim poza balkonem. *Zalety: -dobre naturalne oświetlenie -możliwość podłączenia instalacji wodnokanalizacyjnej -mało do sprzątania *Wady: -problem z podłączeniem wentylacji -widok na drogę -brak ogrzewania (to znaczy jest ale wyłączone ponieważ garaż jest nie ocieplony i grzanie było by mało wydajne) Magazynek (na rysunku oznaczony A2) *Zalety: -możliwość podłączenia instalacji wodnokanalizacyjnej -możliwość podłączenia wentylacji *Wady: -złe naturalne oświetlenie -dużo sprzątania -brak drzwi Prosiłbym o pomoc w wyborze pomieszczenia. Poniżej pomocne rysunki: