• Ogłoszenia

• rafcio

Nowa Wersja Forum   28.07.2016

Widzisz problemy skontaktuj się z Nami: redakcja@biomist.pl

nkuc82

Użytkownicy
  • Zawartość

6
  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Licznik lajków.

O nkuc82

• Tytuł

• Urodziny 02.02.1995

Informacje profilowe

• Zainteresowania
    Kino, auta, książki z USA
  • Kto
    ja, ja, ja.

1. No to jak nie wiesz, to co polecasz. Ech... Sklep generalnie spoko, swoją drogą.
  2. Bo biologia, jak i chemia czy fizyka, nigdy się nie mylą. Można tylko podwarzać zaistniały stan rzeczy ze względu na konotacje ewolucyjne, ale jak już coś jest, to niepodważalnie
  3. Prosiłbym o nie mylenie twierdzeń. NaTemat jest wzorowany na Huffington Post, czyli portalu blogerów. To nie dziennikarstwo, a blogosfera tylko bardziej uprzywilejowana i z większym rozmachem. Serio, na te teksty trzeba patrzeć przez palce, bo czasem aż żal bierze jak Ci ludzie piszą (nie wspominając o treści).
  4. No dobra, ale w końcu trzeba którąś z opcji wybrać. "Passjonat-kursy" całkiem w porządku to wytłumaczył, więc może nie jest aż tak dychotomicznie.
  5. London Grammar. Wiem, że to już staroć, ale kurde, wpada w ucho jak mało co ostatnio.
  6. Ja na razie posprzątałem największą półkę z wakacyjnych pozostałości więc trochę się kurzyło i dymiło ale teraz czas na podróż po antykwariatach. Swoją drogą zacząłem się zastanawiać jak będzie ta przyszłoroczna matura wyglądać. Jeśli poziom się nie zmieni [ciach link] (a podobno wielkich zmian ma nie być) to trochę się zaczynam s..ć, bo poziom zdawalności w tym kraju trochę przeraża i nie wiem czy to następuje zwrot w ewolucji ludzkości, czy Ministerstwo się na nas uwzięło. W każdym razie powodzenia wszystkim.