-
Ogłoszenia
-
Nowa Wersja Forum 28.07.2016
Widzisz problemy skontaktuj się z Nami: redakcja@biomist.pl
-

ponka
Użytkownicy-
Zawartość
9 -
Ostatnia wizyta
Reputacja
0 Licznik lajków.O ponka
-
Tytuł
- Urodziny
Informacje profilowe
-
Kto
student weterynarii
-
-
Cześć Czy ktoś z Was był na Erasmusie w Monachium? Albo znacie taką osobę? Chciałabym tam pojechać w kwietniu 2016r., więc za wszelką pomoc będę niezmiernie wdzięczna .
-
Czy ktoś jeszcze jest chętny? Mamy jeszcze wolne terminy
-
Cześć w ramach fakultetu z USG jako studenci Wydziału Weterynarii możemy przebadać za darmo Twoje zwierzątko. Z chęcią obejrzymy od środka każdy gatunek, niezależnie od płci, wieku, rasy, wielkości. Wszystkie zwierzęta mile widziane! Jeśli masz w domu przyjaciela i masz trochę czasu w środę ok godz 11-13, to napisz do mnie, a za darmo wykonamy pod okiem specjalistów badanie USG.
-
Ja również miałąm z nią ćwiczenia. Pierwsze koło w mojej grupie nie zdały dosłownie chyba 3 osoby, wbrew pozorom nie czepiała sie jakoś bardzo. Pamiętam, ze sama popełniłam mnóstwo błędów nawet merytorycznych w mojej pracy, a i tak dostałam 3,5. U niej liczy się logiczne myślenie, czy rozumie się zjawiska, procesy, co z czego wynika, a nie suche kucie na pamięć, co robi dana substancja. przedtermin z farmy to głównie zależy z kim masz ćwiczenia. ja nie miałam z Ś., więc nie będę się wypowiadać, bo pewnie słyszłaś już to samo, co ja, czyli plotki różne. Połoz daje, a przynajmniej dawał, te same pytania co roku na kołach, także trzeba je zdobyć, wykuć odpowiedzi i ma się 5 .
-
HISTOLOGIA I EMBRIOLOGIA przy zakupie dorzucam płytkę z materiałami do zaliczenia kolokwiów (zdjęcia szkiełek, prezentacje itp.) BIOFIZYKA 10zł notatki z wykładów + sprawozdania, pytania z egzaminów CHEMIA gratis pytania z egzaminów i kolokwiów HISTORIA WETERYNARII 10zł materiały do zaliczenia kolokwiów, prezentacje, pytania z kolokwiów GENETYKA 5zł pytania z kolokwium zaliczeniowego + prezentacje + zagadnienia do zaliczenia przedmiotu AGRONOMIA notatki z wykładów + prezentacje + pytania z kolokwium zaliczeniowego Przy zakupie dorzucam gratisowe materiały w formie elektronicznej, np. zdjęcia, prezentacje itp. od koloru do wyboru . Same przydatne rzeczy. Kontakt priv
-
- weterynaria
- wet
-
(i 6 więcej)
Oznaczone tagami:
-
CHOROBY PSÓW I KOTÓW ZAKAZY ROZRÓD CHIRURGIA notatki z ćwiczeń i wykładów, pytania do kolokwiów i egzaminów, prezentacje, zdjęcia, potrzebne ksera z książek, książki w pdf, artykuły itp. DRÓB notatki drukowane komputerowe z wykładów i ćwiczeń, wszystko do egzaminu pytania z kolokwiów i egzaminów PREWENCJA artykuły notatki z ćwiczeń i wykładów materiały do egzaminu pytania z egzaminów i kolokwiów PUSZKI notatki z ćwiczeń i wykładów opracowane pytania do kolokwiów i egzaminów ADMINISTRACJA WETERYNARYJNA materiały do zaliczenia kolokwium materiały do zaliczenia egzaminu IMMUNOLOGIA KLINICZNA artykuły notatki z ćwiczeń i wykładów pytania do kolokwiów prezentacje, zdjęcia, potrzebne ksera z książek PASZE notatki z ćwiczeń i wykładów opracowane pytania do zaliczenia przy zakupie dorzucam różne gratisowe materiały (papierowe, elektroniczne…) przy większym zakupie możliwość negocjacji cen! więcej info priv
-
- weterynaria
- matreriały
-
(i 3 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Jakby ktoś z Was miał jeszcze pytania co do 5. roku, to pytajcie śmiało, bo mam świeże informacje
-
Generalnie za dużo się nie zmienia, chyba, że sa nowi prowadzący to mogą mieć trochę inne wymagania czego z jakiej książki się najlepiej uczyć. Polecam materiały od starszych roczników, ja miałam od koleżanki konspekty ćwiczeń, wykładów trochę starsze wersje i było tam dużo przydatnych informacji i schematów .
-
Cześć próbuję przetłumaczyć na angielski moje CV i mam kilka wątpliwości językowych. Jeśli ktoś z Was już ma napisane, to będę wdzięczna za pomoc Jak przetłumaczyć: 1. studenckie koło naukowe 2. opieka przed i pooperacyjna /nad pacjentami w szpitalu 3. pomoc porodowa, udzielanie pomocy porodowej i poporodowej ? Pozdrawiam
-
Słyszałam, że fajnie jest w Sławie, mała miejscowość, ale jest duże jezioro, więc latem jest tam mały "kurort". Poza tym, pod Warszawą jest kilka rzeźni, można tam nawet na jeden dzień przyjechać i od razu dostać wpis.
-
Cześć jakie lecznice/ kliniki polecacie na praktyki wakacyjne w Polsce? Jestem na 5. roku, więc ineteresują mnie głównie lecznice, w których dużo sie dzieje i w których można się czegoś nauczyć, a nie tylko patrzeć. Miejsce bez znaczenia, najważniejsze, aby było to w Polsce. Byliście gdzieś i możecie sami polecić? Albo których miejsc unikać? Będę wdzieczna za każdą podpowiedź
- 2 odpowiedzi
-
- praktyki
- praktyki wakacyjne
-
(i 5 więcej)
Oznaczone tagami: