• 0
Giardia Lamblia

Zakwaszenie - blogerska moda czy fakt naukowy? - temat

Question

5 answers to this question

• 0

Można udostępniać na fejsbuku, jeśli macie znajomych, którzy lubią dać zarobić na sobie odkwaszając się jakimiś specyfikami :D

0

• 0

Zakwaszenie atakuje z tylu różnych stron, że naprawdę zacząłem się zastanawiać czy to może ja jestem niedoinformowany :D

Dobry artykuł. Przeczytałem z zainteresowaniem :)

0

• 0

Zakwaszenie, rak to grzyb i ''masz robaki'' - na każdą dolegliwość. Oczywiście zakwaszenie czy alkaloza istnieją ale kręgi szarlatańskie (te od antyszczepionkowców, antyGMO itd.) rozdmuchują sprawę, podejrzewam że może z udziałem niektórych firm farmaceutycznych, bo te również wypuszczają masę suplementów diety na zakwaszenie, które są bez sensu. 

0

• 0

Ale nie uwazacie, ze to sie smieszne, ze ci sami ludzie, ktorzy wszedzie wietrza wielki spisek bigpharmy sa sklonne garsciami lykac eliminicid czy inne smieszne produkty, broniac jednoczesnie ich cudownosci jak lwica mlodych, chociaz producenci sa ci sami? :D

0

• 0

Myślę, że to podobna wybiórczość, jak na Frondzie. Naukowcy powiedzą coś co pasuje do ich światopoglądu to przyklaskują, a jak powiedzą coś przeciw to zaczynają gadać, że to spisek. 

0

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz